A Magyar Kalóz Osztályszövetség a Deboti VSE. Bödör Gregely (Májó) szakmai vezetésével edzőtábort szervez 2019 március 13. és 17. között a szlovéniai Portorozban a J.K Pirat vitorlás klub telepén.

Program: Vizi edzések megfelelő időjárás esetén akár napi 8 óra időtartamban is – összemérés, manőverek gyakorlása, hajóbeállítás, rajtgyakorlatok, edzőfutamok, stb.. Az események videós rögzítése, esténként megbeszélések, kiértékelések, személyre szóló tanácsadás, stb.
Este vacsi után közös kocsmalátogatás, egyéb kulturális programok…

Költségek: Hajó tárolása, és a klub berendezéseinek használata (sólya, parkoló, stb.): 7 €/hajó/nap.
Szállás lehetőség a klubtól kb. 200 m-re, a Hotel Vile Parkban (***), félpanziós ellátással: kb. 40 €/fő/nap – a pontos összeg a jelentkezők számától függően kis mértékben változhat.
Igény esetén szállás egyénileg is foglalható – a választék bőséges.
Részvételi díj: 25.000 Ft/fő (junioroknak: 15.000 Ft/fő), ami az edző díját, motorosának helyszínre juttatását, üzemanyagát és egyéb költségeit fedezi.

Utazás:saját költségen, Budapesttől kb. 550 km, 20 km-t kivéve végig autópályán. Szlovéniában is matricás rendszer van, a legrövidebb 7 napos is elég, ami személygépkocsira 15€ (utánfutóval is), 3.500 kg össztömeget meg nem haladó kisbuszra 30 € (utánfutóval is).

Jelentkezés: Vass Ádámnál (T: +36(30) 933 6133,
E-mail: adam.vass@ganzhydro.hu)

A telep, és a szállás időben történő lefoglalása érdekében kérem, hogy a jelentkezéseket legkésőbb 2019 január 31.-ig véglegesítsétek, és a részvételi díjat fizessétek be!

Köszönettel:

Vass Ádám