EB nevezés, nevezési díj, kiírás és egyebek…

Sziasztok,

Pár hasznos információ az EB-vel kapcsolatosan. Az Európabajnokság a Traunsee Woche keretein belül kerül megrendezésre. A nevezésehez a már korábban Nyesti által feltöltött nevezési táblázatot kell a megfelelő adatokkal kitölteni. Egyéni nevezésre nincsen lehetőség, az összegyűjtött nevezéseket – akárcsak eddig – az osztályszövetségi elnök adhatja csak le. A nevezést a nevezési táblázat kitöltésén keresztül légyszíves legkésőbb 2015 március 12.-ig adjátok le. Egyúttal utaljátok át a nevezési  díjat – 160.- EUR-t egységenként – EUR-ban azaz NE FORINTBAN az alábbi számlára:
 
Név: Szentpéteri Zsolt
IBAN: HU4010300002-50132384-11114886 (Euro számla)
SWIFT: MKKBHUHB
 
A közleménybe írjátok légyszíves be, hogy „2015 EB nevezés” + a rajtszám + a kormányos vezetékneve
 
Kérlek, hogy a fizetési határidőt pontosan tartsátok be, mert a nevezést nem tudom leadni a pénz nélkül.
Ami a szervezést illeti ígéret van rá, hogy a vizesblokkokkat a tavalyi osztrák bajnoksági állapothoz képest lényegesen feljavítják, ami az osztrákokat ismerve és a szervezőbizottság lelkesedését látva minden bizonnyal kielégítő lesz majd. A maximális résztvevőszám az IPA szabályzatával összhangban 92 (90 „normál” résztvevő + az előző EB győztes páros + az IPA elnöke által vitt hajó) Az IPA elnöke Karl-Hermann Wildt elsősorban a német kontingensben kívánja kivívni a részvételt. Az idei kontingensek:
 
­ TUR 8,  HUN 15,  GER 25, SUI 9, CZE 10, AUT 15, CHI 3, POL 1: összesen 86. Az esetleges póthelyek feltöltésére Magyarország és Németország tartott igényt, azaz ha többen mennénk, mint 15, van rá lehetőség. A chilei és a lengyel egységeknek kölcsönhajókat bocsátanak rendelkezésre. A felmérés szigorú lesz, tehát mindenre alaposan figyeljetek oda. Lesz súlymérés is, sverttel együtt, ha valami nem stimmel, kivetetik a svertet és külön a testet is felmérik. Mellékelten megtaláljátok az EB kiírást is.
Üdv: Zsolt