11 nevezett hajó, 5 érvényes futam

Burgmann Atom Kupa 2015.

11 nevezett hajó, első nap 4 futam dél-délnyugati kicsit lukas 1-3-as szélben.

Tivadar az első 3 futamban mindent vitt. Futam közben még meg meg szorongatta a mezőny eleje, de a végül nagyon meggyőző formában és sebességgel behúzta az első három futamot.

Mögötte a sorrend: 1. futamban a Németh család, Nyeste-Berki, a 2. futamban Nyeste-Berki, Szentpéteri-Hajdú, a 3. futamban Szentpéteri-Hajdú, Nyeste-Berki.

A 4. futamot előbb Ferke vezette, majd az első hátszélben a Nyeste-Berki páros vette át a vezetést, közelükben Ferkével és2015 Zsoltival. A 2. cirkáló végén Zsoltiék nagyon feljöttek, de maradtunk végig elől. A befutóban Nyeste-Berki, Szentpéteri-Hajdú, Mayer-Mayer. Ezzel a 3. hellyel Tivadarék a versenyt is megnyerték!

Másnap friss észak-keleti szélben mentünk ki a maradék egy futamra. A szél szépen erősödött végig a rajtig, de a rajt előtt visszalengett észak felé, így szinte ki sem lehetett menni jobbcsapáson. A rajt előtt pár másodperccel Zsoltinak kisebb haváriája lett, így beragadtak a rajtban 30 sec-cel. A Nyeste-Berki páros ment ugyan elöl, de végig a Mohos-Molnár Verus csapattal küzdött az első helyért. Zsoltiék folyamatosan jöttek fel, de végül ebben a sorrendben futottunk be.

BURGMANN ATOM KUPA 2015.