Felhívás!

Idén július 25-30 között kerül megrendezésre a bajnokság, remélhetőleg az osztály erősödni fog hiszen vannak jelek, hogy többen beülnek idén, (MVSZ főtitkár úr Holczi, J24-ből Hercsel Erik, Ian Ainsle), illetve külföldiek is jönnek elsősorban Csehek 3-5 hajóval.

Jól lenne ha a jelenlegi kalózosok is összejönnének a Kalóz osztály legnagyobb éves eseményére. Tavaly mindenki elmenet Agárdra így ha megtehetik jöjjenek az Agárdiak illetve Mályiból aki tud.Ismét lesz vegyes páros verseny ami kuriózum a vitorlás társadalomban.

A csopaki Kereked Vitorlás Klub és a rendezőség mindent meg fog tenni a legjobb versenyek lebonyolítása érdekében. Mindenki kalkuláljon úgy, hogy esténként nívós programok lesznek.

További infó, hogy jövőre megkaptuk a junior Eb rendezési jogát, így már most érdemes azoknak a kluboknak fiatal 24 év alatti versenyzőket indítani, akik ezen részt szeretnének venni. Kérem hogy a klubok ezt ti is terjesszétek. A jövő évi versenyre a magyar egységeknek hajót kölcsön tudunk adni, erre több felajánlás is érkezett.

üdv:

Benő