4 futamot nyert a Fluck – Székely-Gyökössy páros

3934_large

kép 2 / 16

Sziasztok!

Sajnos kevés résztvevővel, de 4 megrendezett futammal lezajlott az idei utolsó ranglistaverseny. Szombaton megtréfálta a szél a rendezőket – hiába indult nem sokkal 11 után vízre a mezőny, 16 óra után rajtolt csak el az első futam. A viszonylag rövid, pörgős futamot, még egy követte, majd irány a part! A tavalyi sikeres debütálás után ismét mediterrán grillkolbász – majonézes krumplisaláta duó volt a vacsora.

Vasárnapra harcosabb szelet ígértek. Ismét érdekes körülményekkel találkoztunk – már a Balaton sem a régi… A kezdetben nyugati szél befordult északnyugatira, 20 csomó körüli erővel. Mivel délutánra további erősödést jósolt a meteorológia, így a második futam után irány a part.

4 futam után 1 kiesővel állt össze a végeredmény. A HUN-205 ismét csúcsformában, így a Festina újabb óráinak örülhet Bence és Szabi. Második a helyi egység, Mohi és Verus a HUN-1 hajóval. A bronzérmek (az ezüsttel azonos pontszámmal!) Sopronban találtak gazdára, hiszen Gmeiner Isti és Kavics vihette haza őket.

Köszönjük a részvételt, jövőre ennél több egységet várunk!

Üdv

Mohi

FŰZFŐ KUPA 2015 – KIRÁLY FERENC EMLÉKVERSENY