Orfű, 2016.08.27-28.

Augusztus utolsó hétvégéjén rendezték Orfűn a VIII. Compass vitorlás napokat. A két nap alatt összesen 5 futam volt, mely a helyi viszonyokra jellemző trükkös szelekben zajlott. A versenyt ismét – immár sorrendben 6. alkalommal! – a Fluck-Székely páros nyerte. A verseny különlegessége, hogy a senior kategória is értékelésre került, ahol a Szentpéteri-Forster páros nyert a Csillag család és a helyi Olosz-Katona duó előtt.

A rendezés, vendéglátás, a helyszín ismét belopta magát a kalózosok szívébe, akik szép számban jelentek meg a versenyen. A szombati futamok után, a nagyon jó hangulatú tó kerülő kerékpár túrán a három hivatalos megálló mellett, idén a kalóz bajnokságon is vitézkedő Székely Tonyónál is megállt a csapat, aki nagyon kedves fogadta a társaságot. Ezúttal is köszönjünk!

Az ASE kalózosainak és Stadler Csabi lelkes közreműködésének köszönhetően két fiatal páros is részt vett a versenyen a rutinos Orfű látogató csapatok mellett. Reméljük gyakran látjuk a jövőben is az ifjú titánokat.

A verseny képgalériája a Compass Magazin oldalon található: http://www.compassmagazin.hu/hazai/felkerult-a-compass-vitorlas-napok-eredmenye-3030/

XVII Vásárhelyi Pál Vitorlás Emlékverseny Eredmények