Sirály Kupa – Agárd 2018.07.14-15.

Szeles és remek verseny volt az idei Sirály Kupa, ahol már-már a régi időket idéző létszám 17 kalóz vett részt az első napi harcos 4 futamban. A szél és napsütés egyszerre adott remek alkalmat, hogy az első két helyen (Fluck-Székely vs. Mayer-Mayer) valamint a dobogóért (Mohos-molnár vs. Németh-Németh) is nagy csata folyon, mely csak vasárnap az utolsó futamban dőlt el. A dobogós helyeken túl is izgalmas verseny zajott minden páros keményen küzdött a minél jobb pozíciókért. Külön öröm volt látni több olyan párost (pl: Májó és Bori, a Kertész és a Regőczi csapat) akikkel sajnos csak ritkán találkozunk. Reméljük jövőre még többet csatlakoznak be a versenyekre.

Volt itt minden, ami egy jó versenyhez kell, napsütés, lábat és testet edző cirkáló szakaszok, kisebb nagyobb haváriák (borulások, technikai gondok) és nagy siklatások. Szombat délután a kellemesen napsütésben egy nagyszabú hot-dog party keretében beszélhettük át a nap eseményeit.

Jó irányban fejlődik ez a régi tradicionális verseny feltámasztása, így csak biztatni tudjuk a szervezőket, hogy csak így tovább! Meggyőződésünk jövőre még többen fognak jönni

SIRÁLY KALÓZ KUPA 2018. – SZŰCS JÁNOS EMLÉK KUPA VÉGEREDMÉNY