2022. március 26. és április 01.

Kedves Kalózosok!

Idén újra nekifutunk! Reméljük, hogy a vírushelyzet is lehetővé teszi majd!

Tehát:

A Magyar Kalóz Osztályszövetség a Deboti VSE. -Bödör Gregely (alias Májó) „Edzőbá” szakmai vezetésével „melegvizes” edzőtábort szervez a 2022 március 26. és április 01. közötti időszakban a szlovéniai Portorozban a J.K Pirat vitorlás klub telepén.

Program: Motorossal kísért vízi edzések megfelelő időjárás esetén akár napi 8 óra időtartamban is – összemérés, manőverek gyakorlása, hajóbeállítás, rajtgyakorlatok, edzőfutamok stb. Az események videós rögzítése, esténként megbeszélések, kiértékelések, személyre szóló tanácsadás
Este, vacsora után közös kocsmalátogatás, vagy más hasonló magas színvonalú kulturális programok…

A megjelölt időtartamon belül rövidebb időre is lehet jelentkezni/jönni, ha valaki nem érne rá végig!

Költségek:

  • Részvételi díj: legalább 8 hajó jelentkezése esetén: 32.000 Ft/fő (junioroknak: 25.000 Ft/fő), ami az edző díját, motorosának helyszínre juttatását, üzemanyagát és egyéb költségeit fedezi.
  • Több résztvevő esetén ez a díj kismértékben csökkenhet.
  • Hajó tárolása, és a klub berendezéseinek használata (sólya, parkoló, zuhany stb.):
  • kb. 7€/hajó/nap

Szállás:

  • Egy jó lehetőség a klubtól kb. 200 m-re a Hotel Vile Parkban (***) félpanziós ellátással: kb. 65 €/2 ágyas szoba/nap. Felvettem a kapcsolatot a szállodával, a jövő hétre ígértek árakat és az elérhető szobák számát. Ha megkapom az ajánlatot, tájékoztatlak benneteket. 2019-ben itt laktunk, a többség elégedett volt a szállás és az ellátás minőségével.
  • Másik, immár konkrét szálláslehetőség a pirani Tengerbiológiai Állomás Vendégháza, ahol 9 db. kétágyas szoba és egy 4 fős apartman áll rendelkezésünkre, egységesen 20 €/fő/nap áron. Ez az épület egy kicsit messzebb, kb. 4-500 m-re van a klubtól. Itt nincs étkezés az árban, arról magunknak kell gondoskodnunk, de a hely ismeretében ez nem jelent nehézséget.
  • Természetesen igény esetén szállás egyénileg is foglalható – a választék bőséges.

Utazás:

  • Saját költségen, Budapesttől kb. 550 km, 20 km-t kivéve végig autópályán. Szlovéniában matricás autópályadíj rendszer van, a legrövidebb a 7 napos matrica, ami személygépkocsira 15 € (utánfutóval is), 3.500 kg össztömeget meg nem haladó kisbuszra 30 € (utánfutóval is).

Jelentkezés – a szállásigény megjelölésével:

Vass Ádámnál (T: +36 (30) 933 6133, E-mail: adam.vass@ganzhydro.hu)

A telep, és a szállás időben történő lefoglalása érdekében kérem, hogy a jelentkezéseket legkésőbb 2020 február 15-ig véglegesítsétek!

Köszönettel:
Vass Ádám