A Magyar Kalóz Osztályszövetség a Deboti VSE. -dr. Bödör Gregely (Májó) szakmai vezetésével „melegvízi” edzőtábort szervez 2024 március 16 – 21. között a szlovéniai Portorozban, a J.K Pirat vitorlás klub telepén.

Program:

Utazás Portorozba egyénileg március 16.-án szombaton vagy ízlés szerint később (előbb is lehet, de az elsődlegesen preferált szállás sajnos csak 16.-tól tud fogadni).

Március 16.-tól 21.-ig – edzésnapok: Motorossal kísért vízi edzések megfelelő időjárás esetén akár napi 8 óra időtartamban is – összemérés, manőverek gyakorlása, hajóbeállítás, rajtgyakorlatok, edzőfutamok stb. Az események videós rögzítése, esténként megbeszélések, kiértékelések, személyre szóló tanácsadás. A program szakmai színvonalát az előző évek tapasztalatai alapján, elsősorban a kommunikáció (látható és hallható jelzések, hangosbeszélő, rádió stb.) területén emelni fogjuk.
Este, vacsora után közös kocsmalátogatás, vagy más hasonló magas színvonalú kulturális programok…

A tábor vége felé, de nem feltétlenül az utolsó napra kiírjuk a II. Adria Kalóz Kupa pályaversenyt, mely ugyan (még) nem számít az éves ranglistába, de így is hagyományteremtő rangos esemény!

Hazautazás: március 21.-én csütörtökön edzés után vagy később, de a lejjebb megadott szállás sajnos csak 21-ig tud fogadni, aki tehát Portorozban akar maradni még néhány napot, annak erre az időre szállásról is gondoskodnia kell.

A megjelölt időtartamon belül rövidebb időre is lehet jelentkezni/jönni, ha valaki nem érne rá végig!

Költségek:

Részvételi díj: legalább 8 hajó jelentkezése esetén; 38.000 Ft/fő, ami az edző díját, motorosának helyszínre juttatását, üzemanyagát és egyéb költségeit fedezi. Kevesebb résztvevő esetén ez a díj kismértékben nőhet.

Hajó tárolása, és a klub berendezéseinek használata (sólya, parkoló, zuhany stb.):

8,-€/hajó/nap

Szállás:

Szállás egyénileg is foglalható a városban és környékén, egy jó lehetőség a klubtól kb. 200 m-re a két éve felújított Hotel Vile Parkban (***+) félpanziós ellátással: 46,5 €/fő/nap kétágyas szobában. és 64,5 €/fő/nap egyágyas szobában. Ezek az idei friss árak. 2019-ben és 2023-ban is itt laktunk, a többség elégedett volt a szállás és az ellátás minőségével. Jelenleg 10 db. kétágyas szobát tartanak fenn részünkre, a szálloda kéri, hogy minél előbb jelezzük végleges igényünket mert nagy az érdeklődés a szobák iránt.

Utazás:

Saját költségen, Budapesttől kb. 550 km, 20 km-t kivéve végig autópályán. Szlovéniában matricás autópályadíj rendszer van, a legrövidebb a 7 napos matrica, amibe időtartam szerint beleférünk, és ami személygépkocsira 20 € (utánfutóval is), 3.500 kg össztömeget meg nem haladó kisbuszra 40 € (utánfutóval is).

Jelentkezés – a szállásigény megjelölésével:

Vass Ádámnál T: +36 (30) 933 6133, E-mail: adam.vass@ganzhydro.hu
 
A telep, és a szállás időben történő lefoglalása érdekében kérem, hogy részvételi szándékotokról lehetőleg 2024 január 25-ig értesítsetek! A végleges foglalásra a klubbal és a szállodával egyeztetett későbbi időpontban kerül majd sor!

Köszönettel:

Vass Ádám