A verseny helye és ideje: Balatonfüred (Koloska kikötő), 2016. július 23.

MEGHÍVÓ

a VEGYES PÁROS KUPA KALÓZ VIADALra (korábban Wirtgen és SBGK verseny)

A verseny helye és ideje: Balatonfüred (Koloska kikötő), 2016. július 23.

A verseny célja:

1. Hogy jól érezzük magunkat.

2. Hogy összemérhessék tudásukat kalózosok és nem-kalózosok.

3. Hogy felmérjük, ki az úr a háznál.

4. Hogy találkozhassanak „amatőr”, még/már nem versenyző és rendszeresen kalózosok és más hajóosztályból jövő vitorlázók.

5.Hogy találkozzanak fahajók és műanyag hajók.

A verseny résztvevői: Minden, vitorlázást és társaságot kedvelő résztvevőt szeretet-tel várunk. A részvétel feltétele, hogy a legénység egy férfi és egy hölgy legyen, azon-ban bármelyikük kormányozhat. Vita esetén az erélyesebb személyiség dönt. Hajóról a résztvevőknek kell gondoskodniuk. Amatőr résztvevőket is szeretettel látunk!

Részletes felvilágosítás: Szentpéteri Ádám tel.: +36-20-9422425 vagy szentpeteri@sbgk.hu.

A verseny főrendezője: Hagemann László

A zsüri elnöke: Hantó István (bár aki óv, az nem kap ajándékot)

Nevezés: Díja hajónként 9.000 – Ft., ideje és helye: 2016. július 23-án, reggel 8:30 és 9:30 között, az Atomerőmű SE vitorlás kikötőjében. 9:30 után történő nevezés esetén 10 percenként 1 korsó sör a többletdíj.

A verseny fővédnöke: Atomerőmű SE

Program: Az első rajt ideje július 23. 11:00 . A verseny 3 futamos (kieső nélküli), a szél-viszonyoktól függően a Koloska-öbölben elhelyezett rövid part-közeli pályán. A 2. és 3. futamot lehetőség szerint ráindítással tartjuk; a verseny mindenképpen úgy fejeződik be, hogy a Magyar Kalóz Bajnokság felmérését és nevezését ne zavarja!

 

Társasági élet: Tekintettel a Magyar Kalóz Bajnokság nevezési/felmérési idejére, a résztvevőket szeretettel várjuk a díjkiosztóval egybekötött zsíros kenyér-party-ra, mely a résztvevőknek ingyenes (már ha befizették a nevezési díjat).

A díjkiosztó és evés-ivás időpontja július 23-án 19:00, helyszíne a Koloska kikötő. Hozzátartozók részére a diétás-kúra 3500.- Ft (mely a nevezéskor fizetendő).

Vegyes-Paros-2016-Meghivo