2021. Kalóz Ifjúsági Magyar Bajnokság!

Kedves Kalózosok!

A 2021. januárjában arról tájékoztatta az MVSZ a Magyra Kalóz Osztályszövetség vezetőit, hogy az Osztályszövetség megalakíthatja a Kalóz Ifjúsági (1996-) értékelési kategóriát. A folyamatot és az eredményes tárgyalást nagyban segítette Fluck Bence kitartó munkája, melyet ezúton is nagyon köszönünk Neki! Nagy eredmény, és komoly lehetőség ez az Osztály számára.

Mindez azt jelenti, hogy 2021-től ismét hirdethetünk Kalóz Ifjúsági Magyar Bajnokot!

László Zoltánnal történt (ASE) egyeztetés során megállapodtunk abban, hogy az ARTESZ Kupát egy nappal megtoldva – 2021. augusztus 19 – 22 -, az előírt, legalább 4 napos hivatalos Bajnokságot le tudjuk bonyolítani.

Azzal a kéréssel fordulunk minden egyesület, tag és érdeklődő felé, hogy segítsétek az Osztály jövőjét jelentő ifjúsági versenyzők indulását az év közi versenyeken is, de legfőképpen az augusztusi Ifi Bajnokságon.

Amennyiben van a környezetetekben olyan fiatal, aki indítható lenne, próbáljátok rábeszélni, esetleg segítsétek hajó, szerelés kölcsönadásával is. Szólítsuk meg közösen azokat, akikről tudjuk, hogy van megfelelő korú gyerek és hajó is a családban. Ha nincs felszerelés, csak versenyzési szándék, jelezzétek Vass Ádám és/vagy Fluck Bencé felé és megpróbálunk hajót, vitorlát szerezni.

Üdvözlettel:
Vass Ádám
elnök