Magyar Kalóz Osztályszövetség a Deboti VSE. -Bödör Gregely (alias Májó) szakmai vezetésével „melegvizi” edzőtábort szervez a 2023 március 12 – 18. között a szlovéniai Portorozban a J.K Pirat vitorlás klub telepén.

Program:

Utazás Portorozba egyénileg március 12.-én vasárnap (vagy ízlés szerint később).

Március 13.-tól 17.-ig – edzésnapok: Motorossal kísért vízi edzések megfelelő időjárás esetén akár napi 8 óra időtartamban is – összemérés, manőverek gyakorlása, hajóbeállítás, rajtgyakorlatok, edzőfutamok stb. Az események videós rögzítése, esténként megbeszélések, kiértékelések, személyre szóló tanácsadás
Este, vacsora után közös kocsmalátogatás, vagy más hasonló magas színvonalú kulturális programok…

Az utolsó napra (márc 17. péntek) kiírjuk az I. Adria Kalóz Kupa pályaversenyt, mely ugyan (még) nem számít az éves ranglistába, de így is rangos esemény, hiszen ez lesz az első magyar tengeri kalóz verseny!

Hazautazás: március 18.-án szombaton

A megjelölt időtartamon belül rövidebb időre is lehet jelentkezni/jönni, ha valaki nem érne rá végig!

Költségek:

Részvételi díj: legalább 8 hajó jelentkezése esetén ugyanannyi, mint tavaly; 32.000 Ft/fő (junioroknak: 25.000 Ft/fő), ami az edző díját, motorosának helyszínre juttatását, üzemanyagát és egyéb költségeit fedezi. Kevesebb résztvevő esetén ez a díj kismértékben nőhet.

Hajó tárolása, és a klub berendezéseinek használata (sólya, parkoló, zuhany stb.):

szintén a tavalyi áron: 7€/hajó/nap

Szállás:

Egy jó lehetőség a klubtól kb. 200 m-re a tavaly felújított Hotel Vile Parkban (***+) félpanziós ellátással: 45 €/fő/nap két ágyas szobában. és 65 €/fő/nap egy ágyas szobában. Ezek az idei friss árak, a szálloda kéri, hogy minél előbb jelezzük végleges igényünket. 2019-ben itt laktunk, a többség elégedett volt a szállás és az ellátás minőségével, és a felújítás után ezek csak javulhattak…

Természetesen igény esetén szállás egyénileg is foglalható – a választék bőséges.

Utazás:

Saját költségen, Budapesttől kb. 550 km, 20 km-t kivéve végig autópályán. Szlovéniában matricás autópályadíj rendszer van, a legrövidebb a 7 napos matrica, amibe időtartam szerint beleférünk, és ami személygépkocsira 15 € (utánfutóval is), 3.500 kg össztömeget meg nem haladó kisbuszra 30 € (utánfutóval is).

Jelentkezés – a szállásigény megjelölésével:

Vass Ádámnál T: +36 (30) 933 6133, E-mail: adam.vass@ganzhydro.hu

A telep, és a szállás időben történő lefoglalása érdekében kérem, hogy részvételi szándékotokról lehetőleg 2023 január 25-ig értesítsetek! A végleges foglalásra a klubbal és a szállodával egyeztetett későbbi időpontban kerül majd sor!

Köszönettel:

Vass Ádám